Groepstentoonstelling, Salon de Bob Smit

Tijdens Museumnacht010 zal Bob Smit op de Slaak 20, de deuren openen voor een nieuwe groepstentoonstelling van door hem vertegenwoordigde kunstenaars en een selectie van ‘the best of RC Art Fair 2017’. Met een ‘salon-feeling’ wordt de ruimte gevuld met allerlei soorten kunstwerken en thematieken, wat de diversiteit aantoont van Rotterdamse kunstenaars. Aan de achterzijde zal de etalage Field of Dreams op de Helene Swarthtraat 19a, een solotentoonstelling tonen van Barbara Witteveen.Onder begeleiding van de vinylplaatjes van dj Robnow en een verrassende dansvoorstelling zijn dit de ingrediënten voor een feestelijk avond!

  • Opening Bob Smit gallery & Etalage Field of Dreams: 20:00
  • Openingsdans door No Roots Studio: 20:30
  • Muzikale begeleiding van Robnow de gehele avond

Kunstenaars; Barbara Witteveen, Hans Rikken, Robert Daalmeijer, Serge Game, Esther Nienhuis, Ropp Schouten, Ton van Os, Rob van der Hoeven, Donald Schenkel, Wietse Eeken, Paul van den Hout en Eli Dijkers. Voor meer informatie over de werken en prijzen klik hier.

De tentoonstelling Salon de Bob Smit is te bezichtigen t/m 19 maart.

Kaarten voor Museumnacht010 kunt u kopen bij Bob Smit gallery. Voor meer informatie over de tickets en het programma ga naar www.museumnacht010.nl

De 100ste bezoeker krijgt twee vrijkaarten voor Museumnacht010!