Pool, Oostelijk Zwembad

Kunstroute Kralingen-Crooswijk

Een expositie met (alfabetische volgorde): Nicky Assmann, Serge Game, Paul van den Hout, Petra Laaper, Olaf Mooij, Onno Poiesz, Tonio de Roover, Jochem Rotteveel en Wandschappen.

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober vindt in het Oostelijk Zwembad aan de Gerdesiaweg 480 in Rotterdam de tentoonstelling POOL plaats. De exacte locatie is het nog te renoveren, maar nog altijd prachtige, Beatrixbad dat sinds 1962 dienst deed als therapeutisch bad en revalidatiebad. Hoewel de werken niet specifiek werden vervaardigd voor POOL gaan ze toch allemaal direct een relatie aan met de esthetiek van het Beatrixbad en de bijzondere sfeer die het uitademt. De tactiliteit en ook de kleuren van de gebruikte materialen lijken direct te verwijzen naar, en een gesprek aan te gaan met, het bad en haar voormalige gasten.

De expositie POOL is te bezoeken op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016, steeds van 12.00 – 18.00, in het Oostelijk Zwembad aan de Gerdesiaweg 480 in Rotterdam. De opening vindt plaats op zaterdag 15 oktober van 18.00 – 20.00 uur.

De tentoonstelling POOL werd samengesteld door Serge Game in samenwerking met Bob Smit Gallery. Met veel dank aan het Oostelijk Zwembad voor de ruimhartige medewerking.

 

MEDIA - Trendbeheer 'Bondage en Badkleding'